מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 44 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך אורז, בצל, צ'ילי poblano קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו צלעות חזיר רטובות, צלעות חזיר רטובות, ו צלעות חזיר רטובות עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף צלעות; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
3
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל ובייקון למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני 7 דקות. או עד בצל הם פריך רך ובייקון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
ניקוז; לחזור למחבת. מערבבים עגבניות, צ ' ילי ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להוסיף צלעות. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 6 עד 8 דקות. או עד צלעות נעשות (145F).
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.