קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

צלעות חזיר מתוקות וחריפות

צלעות חזיר מתוקות וחריפות
מתוק ' נ ' צלעות חזיר מתובל נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח, אבקת צ' ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר מתוקות וחריפות, מתוק ' נ ' חריף צלעות חזיר בגריל, ו צלעות חזיר מתוקות ומתובלות.

הוראות

1
בקערה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים 3 כפות לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
הוסף חזיר לשקית. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מסננים וזורקים את המרינדה. צלויים צלע חזיר 4-5 ב. מהחום במשך 4-5 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 145 ליטר, צולה כמה פעמים עם מרינדה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
פרדוצ ' י לוט קטן יין שרדונה תווית חדשה
כיבוד המורשת העשירה של ענבי שרדונה, אנו בוחרים בנפרד-ויניפיד המון קטן של ענבי שרדונה זני פרמיה למזג יין של אופי נועז, תוסס וטעמים מאוזנים של תפוח פריך, אגס, ופירות טרופיים.