צלעות חזיר סיניות
גשו לסופר וקנו צלעות חזיר בשרניות, דבש צלול, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. צלעות חזיר סיניות, צלעות חזיר סיניות, ו צלעות חזיר סיניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הצלעות במחבת גדולה ולכסות במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. בינתיים, יוצקים את רוטב הויסין בקנקן ומערבבים ברוטב הסויה, דבש, חומץ וחמש תבלין.
מסננים את הצלעות היטב, ואז מברשת עם זיגוג אם ברביקיו, צמרמורת, לכסות ולשמור במקרר לאחר כך.
מחממים את הגריל גבוה, אם משתמשים. גריל או ברביקיו במשך 15-20 דקות, מפנה מעת לעת עד מבריק מעט חרוך במקומות.