קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב דובדבן-ריוחה

צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב דובדבן-ריוחה
מתכון צלעות חזיר ספרדית עם מילוי תירס Linguica ורוטב דובדבן-Rioja יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 530 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך ריוחה, עלי טימין, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב יין, מלית לחם תירס עם לינגוויקן וכרוב, ו צלעות חזיר ברוטב עם עוגיות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית נוספת למחבת, 2 מסתובב סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הצלעות ואת caramelize הבשר, 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מעבירים את הבשר למחבת ומניחים בתנור כדי לסיים את הבישול, 12 עד 15 דקות. להחזיר מחבת לתנור, להפחית את החום קצת ולהוסיף חמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים קמח לחמאה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
להקציף יין למחבת ולהפחית 1 דקה ואז לטאטא בשימורים ו 1 כוס של מלאי. מתבלים במלח ופלפל שחור גס ונותנים לרוטב להתעבות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, 1 סיבוב של המחבת. כאשר שמן מעשן, להוסיף linguica או chorizo וחום, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את הסלרי, בצל, פלפלים, שום ועונה עם מלח ופלפל. מבשלים 5 דקות ואז להתפורר מאפינס למחבת ולשלב עם ירקות. לצנן את המילוי עם הנותרים 1 כוס המניה ועונה עם פפריקה מעושנת טימין. להפחית את החום נמוך ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר בשר מהתנור וטאטא את הטפטוף לתוך הרוטב שלך. ערימת מלית על צלחות, צלעות לצד ורוטב מצקת על שניהם. לפזר פטרוזיליה על בשר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.