קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר עטופות בבייקון עם חמאה מתובלת

צלעות חזיר עטופות בבייקון עם חמאה מתובלת
אם יש לכם חמאה, חרדל דיז'ון, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו בייקון עטוף צלעות חזיר בגריל עם רסס הדר, צלעות חזיר צלויות או צלויות מתובלות, ו שום מתובל צלעות חזיר אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יבש את הצלעות עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. לעטוף רצועה של בייקון סביב כל אחד, אבטחת עם קיסם. מבשלים כמפורט להלן עד doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
הסר קיסם; לשרת צלעות עם חמאת שום חרדל (ראה כיוונים להלן).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
מטגן: מטגן 4 אינץ ' ממקור חום, 6-7 דקות. הפעל ולהמשיך לצלות כדי doneness הרצוי, כ 5-6 דקות עד הטמפרטורה הפנימית על מדחום קורא 145 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מחבת גריל חום מעל חום גבוה; להוסיף צלעות, חום נמוך בינוני גבוה ומבשלים 6-7 דקות, עד להשחמה יפה. הפעל ולהמשיך לבשל במשך כ 5-6 דקות עד הטמפרטורה הפנימית על מדחום קורא 145 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
גריל: הכן אש בינונית-חמה בגריל; צלעות גריל על חום ישיר במשך 6-7 דקות; הפעל וגריל 5-6 דקות עד הטמפרטורה הפנימית על מדחום קורא 145 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
שום-חמאת חרדל: בקערה קטנה, מערבבים יחד מרכיבים עד מעורבב היטב. לעטוף בנייר שעווה לעצב כמו מקל של חמאה. צ ' יל בזמן בשר חזיר מתבשל. כאשר מוכן לשרת, לחתוך לרביעיות ומעל כל בשר חזיר מיניון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.