צלעות חזיר עם ג'ינג'ר במיץ תפוזים.
צלעות חזיר זנגביל במיץ תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לכם צלעות חזיר, שמן זית, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזיר ותפוחי אדמה עם מיץ תפוזים וקולה, מיץ שורש התחדשות / גזר, סלק, תפוז דם, זנגביל, מיץ כורכום, ו מיץ לב בריא וניקוי: סלק גזר תפוח ליים מיץ ג'ינג'ר תפוזים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הקמח, זנגביל, מלח ופלפל לתוך שקית נייר או פלסטיק.
שים את הצלעות בתיק, וללחוץ למעיל.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה. צלעות חזיר חומות בשמן החם משני הצדדים.
מניחים את הבצל במחבת החמה, ומבשלים עד צליעה.
יוצקים את הברנדי לתוך המחבת, ומערבבים לשלב כל פיסות מזון שעשוי להיות תקוע על המחבת.
יוצקים את הבצל ומיצים על צלעות החזיר בצלחת.
יוצקים את מיץ התפוזים לתוך התבשיל גם כן.
מכסים ואופים במשך 45 דקות, או עד צלעות הם כבר לא ורודים.
מגישים עם רוטב כתום מן המנה.