קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים

צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים
צלעות חזיר עם תפוחים גבינה כחולה דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 581 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, תפוחים גלניים, פירורי לחם panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם גבינה כחולה ותפוחים, צלעות חזיר עם תפוחים & גבינת בייקון שמנת גריסים, ו צלעות חזיר ברוטב גבינה כחולה.

הוראות

1
במעבד מזון, מניחים אגוזי מלך. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, גבינה כחולה ופלפל; תהליך עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
3
הוסף פירורי לחם; תהליך עד בשילוב, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. מחלקים תערובת חמאה באופן שווה בין 4 גיליונות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה; לשטח כל אחד להתאים רוחב וצורה של צלעות חזיר, ויוצרים 4 דיסקים. לעטוף בחוזקה; להקפיא לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צלעות חזירצלעות חזיר
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
תנור חום ל 232°. במחבת 15x10x1 אינץ', לארגן פלחי תפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
אופים 30 עד 35 דקות או רק עד מכרז. בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם 1 כף חמאה; לכסות כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
6
תרסיס 12 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת אחרת ovenproof עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להוסיף צלעות חזיר; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8
הסר מהחום; העליון כל קוצצים עם 1 דיסק חמאה. הגדר שליטה בתנור לצלות. צלעות ב מחבת 3 עד 4 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או עד חמאה מתחילה בועה והופך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
9
מקום צלעות על צלחות הגשה. כפית תפוחים באופן שווה על צלעות; לטפטף עם זיגוג בלסמי ומקשטים עם עלי מרווה טריים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
תפוחתפוח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.