צלעות חזיר עם זיגוג דובדבן צ'יפוטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר עם זיגוג דובדבן צ'יפוטלה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל ירוק, סוכר, צלעות חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו צלעות חזיר מרווה עם זיגוג בלסמי דובדבן, צלעות חזיר עם זיגוג, ו צלעות חזיר צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את המלח, הסוכר והקינמון.
מפזרים מעל צלעות חזיר. במחבת גדולה מבשלים צלעות, ללא כיסוי, בשמן על אש בינונית במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שמיצי הבשר מתבהרים.
מוציאים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
באותה מחבת שלבו את הדובדבנים המתוקים, מיץ התפוזים, הדובדבנים המיובשים, החומץ, פלפלי הצ ' יפוטלה, המרמלדה והשום. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם מחוממים. כפית על צלעות; מפזרים שקדים ובצל ירוק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
שוכן בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' כרם היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיאנוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ומפנק במיוחד. נפתח עם תווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימות מתוקות של תבלין אסייתי. שרדונה זה מאוזן ועשיר היטב, בעל תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.