צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות
צלעות חזיר עם זיגוג כתום עגבניות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו חומץ יין, עלי דפנה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר, צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר, ו צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את שאלוט, שום, אנשובי, עגבניות מיובשות, רסק עגבניות, עלי דפנה ומרמלדה ולעבד למשחה חלקה.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את היין, מיץ תפוזים, חומץ, רוזמרין, גרידת תפוזים, מלח, פלפל אדום כתוש ופלפל שחור.
מוסיפים את הצלעות וזורקים למעייל באופן שווה. מכסים ומקררים, מסתובבים מדי פעם לפחות 6 שעות או לילה.
הסר את הצלעות מן המרינדה ולסדר אותם בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה גדולים rimmed. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה.
יוצקים את המרינדה לסיר בינוני ומביאים לרתיחה; בואו להתקרר.
מסננים כל שומן ונוזל מן הצלעות. המשך אפייה, חשופה, במשך כ 1 שעה יותר, מפנה ו צולה מדי פעם עם המרינדה השמורה, עד הבשר הוא רך מאוד.
מעבירים את הצלעות למגש ומגישים מיד.