צלעות חזיר עם זיגוג סיידר
צלעות חזיר מזוגגות סיידר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לכם שמן זית, חומץ סיידר, צלעות חזיר במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עם תפוחים, צלעות חזיר עם זיגוג סיידר עם גזר, ו חומץ סיידר- & - מולסה-צלעות חזיר מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס מיץ תפוחים ואת 5 החומרים הבאים בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים חזיר; שקית חותם, ומרינדה במקרר לפחות 8 שעות, הופך את התיק מדי פעם.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מרינדה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות למחבת; מבשלים 10 דקות בכל צד או עד לסיום.
מניחים צלעות על מגש, ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מחממים על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף הנותרים 1/2 כוס מיץ תפוחים חומץ סיידר, מחבת גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 4 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מגישים צלעות חזיר עם רוטב.
מפזרים צלעות באופן שווה עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.