קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך שום, מלח ופלפל טחון, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר, צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
2
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות חזיר בתערובת השמן החם עד השחמה משני הצדדים חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מחבת מהחום; להעביר צלעות חזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים שום למחבת ומניחים מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים חומץ לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים סיידר תפוחים וחרדל דיז ' ון, מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ועבה, 3 עד 4 דקות. מערבבים פתיתי רוזמרין ופלפל אדום; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
להחזיר צלעות חזיר למחבת כדי להתחמם מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי