צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך שום, מלח ופלפל טחון, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר, צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.
הוראות
צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות חזיר בתערובת השמן החם עד השחמה משני הצדדים חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר מחבת מהחום; להעביר צלעות חזיר לצלחת.
מערבבים שום למחבת ומניחים מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
יוצקים חומץ לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מוסיפים סיידר תפוחים וחרדל דיז ' ון, מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ועבה, 3 עד 4 דקות. מערבבים פתיתי רוזמרין ופלפל אדום; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
להחזיר צלעות חזיר למחבת כדי להתחמם מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.