קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים

צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים
צלעות חזיר עם זיגוג סיידר תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך שום, מלח ופלפל טחון, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג סיידר, צלעות חזיר עם זיגוג סיידר חמוץ מתוק, ו בשר חזיר פילה עם זיגוג סיידר תפוחים.

הוראות

1
צלעות חזיר העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
2
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות חזיר בתערובת השמן החם עד השחמה משני הצדדים חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת מהחום; להעביר צלעות חזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים שום למחבת ומניחים מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים חומץ לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים סיידר תפוחים וחרדל דיז ' ון, מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ועבה, 3 עד 4 דקות. מערבבים פתיתי רוזמרין ופלפל אדום; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
להחזיר צלעות חזיר למחבת כדי להתחמם מעט, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'