חזרת ושום. אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1378 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 123 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם מרק בשר שמור, חזרת, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די טוב. נסו צלעות חזיר עם חזרת ושום., צלעות בקר עם קרם חזרת, ו צלעות בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הנח את הבשר במחבת צלייה גדולה עם צד העצם למטה. (The ribes act as a natural rasting rack.) בקערה קטנה מחית יחד את השום, חזרת, מלח, פלפל, ושמן זית כדי להפוך את הדבק. לעסות את הדבק בנדיבות על כל הצלי. מפזרים את הירקות ואת השום חצוי סביב הבשר ולטפטף אותם עם 2 ספירה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
ירק
שמן זית
שום
פלפל
בקר
עצם
בשר
צלעות
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קערה
4
מכניסים את המחבת לתנור וצולים את הבשר במשך כ 1 1/2 עד 2 שעות עבור בינוני נדיר (או כ 20 דקות לכל פאונד). בדוק את הטמפרטורה הפנימית של הצלי בכמה מקומות עם מדחום קריאה מיידית; זה צריך לרשום 125 מעלות F. עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
5
הסר את הבשר ללוח גילוף ולתת לו לנוח במשך 20 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הבשר תמשיך לעלות בכ -10 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
בשר
6
הסר את הירקות והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
7
יוצקים את מיצי המחבת לתוך מפריד שומן או קערה קטנה ולהניח בצד כדי לאפשר מיצי שומן ובשר להפריד.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
8
יוצקים ומשליכים את השומן. אתה תשתמש במיצי הבשר הטעימים לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בקר
9
מניחים מחבת נקייה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את החמאה ואת טפטוף 2 ספירה של שמן. כאשר החמאה מתחילה קצף. מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית; ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
חמאה
טימין
שמן בישול
11
מוסיפים את היין האדום, ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות תקועים; ואז לבשל ומערבבים כדי להתאדות את האלכוהול. כאשר היין כמעט נעלם, מוסיפים את מיצי הבשר השמורים.
מרכיבים שתצטרך
יין
אלכוהול
בקר
12
תן את הנוזל לבשל למטה ולאחר מכן לקחת אותו מהחום. מערבבים את הקרם ועירית, ומתבלים במלח ופלפל.