קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר עם חניקה מתוקה

צלעות חזיר עם חניקה מתוקה
צלעות חזיר עם חניקה יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך רוזמרין, צלעות חזיר, פירורי לחם panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בעדינות מעיל החלק הפנימי של צלחת אפייה עם תחליף חמאה או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים צלעות חזיר בתבנית אפייה מוכנה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מורחים מיונז על צמרות כל צלעות חזיר עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
צלעות חזירצלעות חזיר
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
מפזרים פירורי לחם פאנקו על המיונז.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
מיונזמיונז
5
טפטוף דבש על פירורי הלחם. מתבלים כל קיצוץ ברוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
רוזמריןרוזמרין
דבשדבש
6
אופים צלעות חזיר בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.