קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר עם כרוב ותפוחים

צלעות חזיר עם כרוב ותפוחים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך תפוחים, חומץ, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות חזיר, כרוב ותפוחים, צלעות חזיר עם כרוב שמנת ותפוחים, ו צלעות חזיר צלויות עם כרוב שמנת ותפוחים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.