תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם סלט כרוב תירס. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, מיונז, צלעות חזיר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו לחם תירס-וקותלי חזיר ממולאים בבייקון, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר עם סלט כרוב חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטאטא את חלב החמאה, מיונז, פטרוזיליה, חומץ, שום, סוכר, 1/4 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה בינונית. תדקור את צלעות החזיר עם מזלג. מונח על תבנית אפייה מעוטרת, מתבלה במלח ופלפל וטפטוף עם חצי מהרוטב לחמאה, הופכת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו להשרות 15 דקות בטמפרטורת החדר.
4
להעביר את תבנית האפייה אל broiler ו broil עד חזיר הוא השחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד. בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מגבות נייר ולתת מגניב מעט; בערך קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים את התירס לטפטופים במחבת ומבשלים, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את הבייקון, תירס, תערובת קולסלאו, עגבניות, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בקערה גדולה. לזרוק עם ההלבשה החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מברישים את צלעות החזיר עם כל מיצים מן תבנית האפייה; לשרת עם סלט כרוב.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.