צלעות חזיר עם סלט בייקון תפוחים
צלעות חזיר עם סלט בייקון תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, צלעות חזיר עם בייקון מטוגן וכרוב תפוחים-בהשראת מעבר בייקון: Paleo s שמכבד את כל החזיר, ו צלעות חזיר ממולא בייקון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את המיץ, מלח ומים קרים ליטר 1. לטבול את צלעות החזיר ולתת מלח במקרר לילה.
במחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה, לחמם את השמן. ואז מפזרים את הצלעות עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הצלעות לשמן התחמם, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. לצרוב את הצלעות עד השחמה, 4 עד 5 דקות בצד הראשון, ולאחר מכן להפוך ולחזור על התהליך בצד השני. לאחר הבישול בצד השני, להסיר את החזיר מהמחבת ולנקז עודפי שמן מהמחבת.
כדי להכין את סלט בייקון תפוח: להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה. לאחר מכן מוסיפים את השמן, תפוחים, בייקון, בצל ומלח למחבת. מבשלים 6 עד 7 דקות, תוך ערבוב לאורך.
מוסיף את בלסמי וסוכר, ולאחר מכן להפחית את החומץ במשך 2 דקות. לאחר הפחתת, להסיר את המחבת מהתנור ומערבבים את החמאה עד חלקה.
מגישים את הצלעות עם מבחר של צדדים ולסיים עם סלט בייקון תפוח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.