צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר
צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם צלעות חזיר, זנגביל, אגסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו צלעות חזיר עם אגס ורוטב ג'ינג'ר, צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס מן הבישול האיטי Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מלח את צלעות החזיר ולהבקיע את השומן: מלח את צלעות החזיר היטב ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה קוצץ את כל הירקות והאגס.
לעשות כמה חתכים בשכבת השומן החיצונית של צלעות החזיר, כל הדרך עד הבשר, כדי למנוע מהם להתכרבל כאשר אתה מבשל אותם.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
לצרוב את הצלעות: עבודה בקבוצות כדי לא קהל המחבת, כאשר השמן חם, ללטף את צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר ולהניח אותם במחבת. לצרוב את הצלעות עד להשחמה יפה, על 3-5 דקות תלוי כמה חם הצורב שלך.
להפוך את צלעות החזיר על ולצרוב בצד השני במשך דקה או שתיים.
סיים לבשל את צלעות החזיר: ואז להנמיך את החום ולבשל עד הסוף, 5 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הצלעות. זכור שאתה כבר לא צריך לבשל חזיר עשוי היטב. הטמפרטורה המינימלית המומלצת לבשר חזיר מבושל היא עכשיו 145 ° F בארה " ב (השתמש בבדיקת האצבע לבשר אם אין לך מדחום בשר.)
כאשר נעשה זאת, להסיר את צלעות החזיר מהמחבת לצלחת לנוח.
Sauté שאלוט, זנגביל בחמאה, ולאחר מכן להוסיף אגס: כאשר בשר חזיר נעשה, להסיר את כל אבל 1 כף השמן מהמחבת.
מוסיפים את החמאה, שאלוט וג ' ינג ' ר וזורקים לשלב.
מבשלים את זה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האגס הקצוץ ולזרוק לשלב. תבשל עוד דקה.
הוסף מלאי, חומץ, דבש, להפחית:
מוסיפים את ציר העוף, חומץ ודבש ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים במרץ עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, על 4-6 דקות.
כבה את החום והוסף את הרוזמרין ופלפל שחור.
מגישים את צלעות החזיר עם הרוטב בצד.