קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר
צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם צלעות חזיר, זנגביל, אגסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו צלעות חזיר עם אגס ורוטב ג'ינג'ר, צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס מן הבישול האיטי Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלח את צלעות החזיר ולהבקיע את השומן: מלח את צלעות החזיר היטב ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה קוצץ את כל הירקות והאגס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
לעשות כמה חתכים בשכבת השומן החיצונית של צלעות החזיר, כל הדרך עד הבשר, כדי למנוע מהם להתכרבל כאשר אתה מבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לצרוב את הצלעות: עבודה בקבוצות כדי לא קהל המחבת, כאשר השמן חם, ללטף את צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר ולהניח אותם במחבת. לצרוב את הצלעות עד להשחמה יפה, על 3-5 דקות תלוי כמה חם הצורב שלך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להפוך את צלעות החזיר על ולצרוב בצד השני במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
6
סיים לבשל את צלעות החזיר: ואז להנמיך את החום ולבשל עד הסוף, 5 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הצלעות. זכור שאתה כבר לא צריך לבשל חזיר עשוי היטב. הטמפרטורה המינימלית המומלצת לבשר חזיר מבושל היא עכשיו 145 ° F בארה " ב (השתמש בבדיקת האצבע לבשר אם אין לך מדחום בשר.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
כאשר נעשה זאת, להסיר את צלעות החזיר מהמחבת לצלחת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
Sauté שאלוט, זנגביל בחמאה, ולאחר מכן להוסיף אגס: כאשר בשר חזיר נעשה, להסיר את כל אבל 1 כף השמן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את החמאה, שאלוט וג ' ינג ' ר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10
מבשלים את זה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האגס הקצוץ ולזרוק לשלב. תבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
הוסף מלאי, חומץ, דבש, להפחית: 
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12
מוסיפים את ציר העוף, חומץ ודבש ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים במרץ עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
13
כבה את החום והוסף את הרוזמרין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
14
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
מגישים את צלעות החזיר עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.