קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר

צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר
צלעות חזיר עם רוטב אגס ג'ינג'ר לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם צלעות חזיר, זנגביל, אגסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. נסו צלעות חזיר עם אגס ורוטב ג'ינג'ר, צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס, ו צלעות חזיר ג'ינג'ר אגס מן הבישול האיטי Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלח את צלעות החזיר ולהבקיע את השומן: מלח את צלעות החזיר היטב ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה קוצץ את כל הירקות והאגס.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
לעשות כמה חתכים בשכבת השומן החיצונית של צלעות החזיר, כל הדרך עד הבשר, כדי למנוע מהם להתכרבל כאשר אתה מבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לצרוב את הצלעות: עבודה בקבוצות כדי לא קהל המחבת, כאשר השמן חם, ללטף את צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר ולהניח אותם במחבת. לצרוב את הצלעות עד להשחמה יפה, על 3-5 דקות תלוי כמה חם הצורב שלך.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להפוך את צלעות החזיר על ולצרוב בצד השני במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
6
סיים לבשל את צלעות החזיר: ואז להנמיך את החום ולבשל עד הסוף, 5 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הצלעות. זכור שאתה כבר לא צריך לבשל חזיר עשוי היטב. הטמפרטורה המינימלית המומלצת לבשר חזיר מבושל היא עכשיו 145 ° F בארה " ב (השתמש בבדיקת האצבע לבשר אם אין לך מדחום בשר.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
כאשר נעשה זאת, להסיר את צלעות החזיר מהמחבת לצלחת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
Sauté שאלוט, זנגביל בחמאה, ולאחר מכן להוסיף אגס: כאשר בשר חזיר נעשה, להסיר את כל אבל 1 כף השמן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את החמאה, שאלוט וג ' ינג ' ר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
10
מבשלים את זה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את האגס הקצוץ ולזרוק לשלב. תבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
הוסף מלאי, חומץ, דבש, להפחית: 
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מוסיפים את ציר העוף, חומץ ודבש ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים במרץ עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, על 4-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
13
כבה את החום והוסף את הרוזמרין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
14
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מגישים את צלעות החזיר עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.