צלעות חזיר עם רוטב טעים
צלעות חזיר עם רוטב טעים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, צלעות חזיר, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו צלעות חזיר רכות וטעימות, צלעות חזיר טעימות, ו צלעות חזיר ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים את צלעות החזיר במלח מתובל ופלפל מתובל, ואז מחפרים פנימה 3 כפות קמח. מנערים עודפי קמח ומניחים את הצלעות במחבת. מבשלים כמה דקות מכל צד, עד להשחמה.
בקערה קטנה מערבבים יחד את השמנת החמוצה, החלב, 1 כף קמח, מיץ לימון ודבש. מתבלים במעט מלח תיבול אם רוצים.
יוצקים את הרוטב על הצלעות, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד שהבשר מבושל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
שוכן בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' כרם היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיאנוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פרי בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ומפנק במיוחד. נפתח עם תווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימות מתוקות של תבלין אסייתי. שרדונה זה מאוזן ועשיר היטב, בעל תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.