צלעות חזיר עם רוטב מדיירה פטריות
צלעות חזיר עם רוטב מדיירה פטריות דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 256 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, עלי טימין, ל 6 פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות עם רוטב מדיירה, צלעות חזיר ברוטב פטריות, ו צלעות חזיר עם רוטב פטריות שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. אפשר את השמן לעשן מעט. מתבלים כל צלע חזיר במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים למחבת. לצרוב בכל צד במשך 2 דקות. לאחר השחמה יפה בכל צד, להעביר את הצלעות למחבת סדין עם מתלה ואופים בתנור במשך 6 עד 8 דקות נוספות.
הסר את הצלעות מהתנור למגש הגשה. שמור את המחבת לרוטב מדיירה.
באותו מחבת כי הצלעות היו צרוב, להוסיף 1 כף חמאה, שאלוט, שום, ואת הפטריות. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד קרמל מעט.
מוסיפים קמח ומערבבים למשחה.
מוסיף את יין מדיירה ו deglaze המחבת. מנמיכים את החום, מוסיפים את מרק הבשר ומבשלים במשך כמה דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה הנותרת ובעשבי תיבול טריים. לאחר שהחמאה נמסה, יוצקים את הרוטב על צלעות החזיר ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.