צלעות חזיר עם רוטב מחבת אגס ווידליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם אגס-ו-Vidalia רוטב פאן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לך אגסים ברטלט, לקשט: בצל ירוק, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב, צלעות חזיר עם רוטב בצל פטריות, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון.
הוראות
שלב 1 כף. קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מפזרים חצי תערובת קמח על צד אחד של כל קוצץ.
טבח צלעות, בקבוצות, תערובת קמח הצדדים למטה, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד השחמה. (אל תסתובב.)
מפזרים את תערובת הקמח שנותרה על גבי כל קוצץ; הופכים את הצלעות, ומבשלים 5 דקות או עד להשחמה.
העברה למחבת broiler מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים צלעות ב 425 במשך 7 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 15
תעביר את הצלעות למגש, ותתחמם. מילואים מיצים במחבת ברוילר לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים חמאה, בצל, וחצי אגסים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד הבצל הוא רך, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מערבבים יחד מרק ו 1 כפית. קמח בקערה קטנה. מערבבים תערובת מרק, שרי, חומץ, ומיצים שמורים מן הצלעות למחבת; לבשל, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
הסר מן החום, ומערבבים אגסים הנותרים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית על צלעות.
* 1 כף. ניתן להחליף את היציאה.
** 1 כפית. חומץ סיידר ניתן להחליף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.