תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם אגס-ו-Vidalia רוטב פאן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. אם יש לך אגסים ברטלט, לקשט: בצל ירוק, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם אגס ווידליה פאן רוטב, צלעות חזיר עם רוטב בצל פטריות, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון.
הוראות
1
שלב 1 כף. קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים חצי תערובת קמח על צד אחד של כל קוצץ.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
טבח צלעות, בקבוצות, תערובת קמח הצדדים למטה, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד השחמה. (אל תסתובב.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים את תערובת הקמח שנותרה על גבי כל קוצץ; הופכים את הצלעות, ומבשלים 5 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
העברה למחבת broiler מרופדת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
אופים צלעות ב 425 במשך 7 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושם 15
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תעביר את הצלעות למגש, ותתחמם. מילואים מיצים במחבת ברוילר לשימוש מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
מוסיפים חמאה, בצל, וחצי אגסים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד הבצל הוא רך, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מערבבים יחד מרק ו 1 כפית. קמח בקערה קטנה. מערבבים תערובת מרק, שרי, חומץ, ומיצים שמורים מן הצלעות למחבת; לבשל, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הסר מן החום, ומערבבים אגסים הנותרים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית על צלעות.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.