צלעות חזיר עם רוטב תפוחים ובצל
צלעות חזיר עם רוטב תפוחים ובצל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם רסק תפוחים, בצל, יין לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. מתכונים דומים: צלעות חזיר אפויות עם בצל ורוטב צ'ילי, צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים.
הוראות
מתבלים צלעות חזיר במלח ופלפל.
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
הניחו צלעות חזיר מתובלות למחבת החמה. ברווחים שבין הצלעות מוסיפים את החמאה והבצל. מבשלים ומערבבים את הבצל בזמן שהצד הראשון של הצלעות מתבשל עד להשחמה, 5 עד 7 דקות. הופכים את הצלעות וממשיכים לבשל עד שכבר לא ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז אמור לקרוא 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
יוצקים יין לבן למחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים רסק תפוחים דרך תערובת הבצל והיין; מבשלים עד שהנוזל מסמיך מעט, כ -5 דקות.
צלחת את צלעות החזיר ומעליה את תערובת התפוחים והבצל להגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.