צלעות חזיר עם ריח מנגו
צלעות חזיר עם ריח מנגו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 226 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, פלפל ג'לפנו, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר צרובות במחבת עם צ'אטני מנגו , צלעות חזיר צרורות עם סלסה מנגו ואגס עלום אלגנטי בצוף מנגו פיקנטי עם גלידת מנגו .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את 11 המרכיבים הראשונים; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות שעתיים.
בינתיים, מערבבים את מרכיבי ההתענגות בקערה גדולה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך שעה; מקררים עד ההגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
צולים צלעות חזיר, מכוסות, על אש בינונית או לצלות 4-5 אינץ' מהאש במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145°.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.