צלעות חזיר עם רסק תפוחים וגריסים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1120 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. אם יש לכם מלח ופלפל, מונטריי ג'ק, גריסים טחונים באבן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר מייפל-צ'יפוטלה על גריסי גאודה מעושנים עם רוטב תפוחים בצל מתוק, צלעות חזיר ורסק תפוחים, ו צלעות חזיר ורסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לגריסים: בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים את הבייקון והבצל עד שהבייקון לעיס והבצל שקוף, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
יוצקים את גריסים ומוסיפים את מרק העוף. מערבבים יחד ומביאים לרתיחה. מנמיכים לרתיחה, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מוסיפים את השמנת ואת קאיין, מערבבים אותם לתוך גריסים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש נמוכה מאוד, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם להידבק, עד שהגריסים רכים אך עדיין נושכים להם, עוד 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
7
לצלעות החזיר: ממיסים את החמאה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מפזרים את צלעות החזיר משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
9
מוסיפים למחבת את צלעות החזיר ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד. (הם יסיימו לבשל במחבת אחר כך .)
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוציאים את צלעות החזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
11
מחזירים את המחבת לאש, מוסיפים את רסק התפוחים ויוצקים פנימה את היין והחומץ. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
יוצקים פנימה את סירופ המייפל, מערבבים אותו פנימה ומאפשרים לו להגיע לבועה.
מוסיפים את צלעות החזיר למחבת, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
להגשה, כף מנה נדיבה של גריסים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
15
הניחו צלע חזיר על גבי גריסים, ולאחר מכן כף את התפוחים מעל הדף. הקפד לקבל קצת רוטב מחבת נוספת על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 אונקיות צ'דר מגורר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
זורקים את התפוחים, מיץ התפוחים ומיץ הלימון לתבנית ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתפוחים רכים, כ -15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
18
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, השאירו להתקרר ואז מקררים.
ניתן לשלב צלעות חזיר עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 קרנרוס שרדונה שלנו. תווים של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאת גוף. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שנהנה ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.