צלעות חזיר עם שומר ורוטב צלפים
צלעות חזיר עם שומר ורוטב צלפים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות כבש ברוטב שומר-צלילת עגבניות, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו צלעות כבש ברוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה וכבדה מחממים את שמן הזית בחום גבוה. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל.
מוסיפים את החזיר למחבת וחומים משני הצדדים, כ 4 דקות לכל צד.
הסר את החזיר מהמחבת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולהניח בצד.
מוסיפים את שומר, שאלוט, ו 1/3 כוס פטרוזיליה למחבת ומבשלים על חום בינוני עד תחילת חום, על 5 דקות.
תוסיף את היין. באמצעות כף עץ, לגרד את החלקים החומים מתחתית המחבת.
מוסיפים את העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את החזיר למחבת, מאחסנים את הצלעות בין השומר לעגבניות כך שהן שקועות בעיקר במיצי המחבת. מבשלים עד השומר הוא רך ואת החזיר נעשה, על 12 עד 15 דקות.
מניחים את החזיר על צלחת הגשה. כדי לסיים את הרוטב, להוסיף את גרידת לימון, נשאר 1/3 כוס פטרוזיליה, צלפים, ו 3/4 כפית כל מלח ופלפל. מערבבים לשלב. כפית על צלעות החזיר ומגישים מיד.