צלעות חזיר עם שיבולת שועל ורוטב עיניים אדומות
המתכון צלעות חזיר עם גריסים ורוטב עיניים אדומות יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חלב, טימין, תערובת פטריות אקזוטיות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו צלעות חזיר עם גריסים., חזיר צלוי עם כרוב מבושל איטי, שיבולת שועל ורוטב עגבניות, ו צלעות חזיר משופשפות ברביקיו וגריסת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים חזיר עם 3/8 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים צלעות חזיר למחבת ומבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
להוסיף שאלוט, טימין, ופטריות פרוסות למחבת; לטגן במשך 4 דקות. מערבבים ביין, ומבשלים 30 שניות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כוס קפה, מיץ, חומץ, ופלפל אדום. להביא לרתיחה; לבשל במשך 3 דקות.
שלב עמילן תירס ונותר 1/4 כוס קפה.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת, מערבבים עם מקצף; מבשלים 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.
להביא 2 1/4 כוסות חלב הנותרים 1/8 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים בהדרגה שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 5 דקות או עד שנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
הסר מן החום; מערבבים הנותרים 2 כפות חלב וחמאה.