צלעות חזיר עם תפוחים ובצל קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם תפוחים קלויים ובצל. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלחי תפוח גלאן, מרק עוף נמוך נתרן, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח גלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם בצל ותפוחים, צלעות חזיר עם תפוחים ובצל, ו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל. לטפוח בצלים יבש עם מגבת נייר.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב פעם אחת.
מוסיפים תפוח למחבת; מניחים בתנור.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד בצל ותפוח הם מכרז. מערבבים 2 כפיות חמאה, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
מערבבים מרק וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 1 דקה או עד מופחת 1/4 כוס. מערבבים בחומץ ונותר 1 כפית חמאה.
מגישים רוטב עם תערובת חזיר ותפוח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.