צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי
צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 758 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, חמאה, תערובת מילוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו צלעות חזיר ותפוחים עם מילוי, צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 1/2 כפית חמאה בתחתית 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
מורחים פרוסות תפוח בצלחת. בקערה קטנה, מערבבים קמח, סוכר חום וקינמון; מפזרים על תפוחים.
מפזרים מלח מתובל משני צדי החזיר; מניחים חזיר על תפוחים.
ב 2-סיר ליטר, מיץ תפוחים חום 2 כפות חמאה רותחים מעל חום בינוני גבוה. מערבבים במילוי תערובת אוכמניות. כיסוי; להסיר מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות. תערובת מוך עם מזלג. לגרוף 1/2 כוס מלית על כל צלע חזיר.
גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על צלחת אפייה.
אופים 40 עד 50 דקות. לחשוף; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז ומדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.
מפזרים פטרוזיליה. כדי לשרת, להרים צלעות חזיר עם מלית להגשת צלחות; לשרת תפוחים בצד.