צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת מתוקה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר עם תפוחים, ו צלעות חזיר עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת לא מקל גדולה, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את pancetta ומבשלים עד זהב פריך וקליל, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
4
ממיסים את החמאה באותו המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את הסוכר ומבשלים עד חום זהוב רך ועמוק, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סוכר
6
להעביר את התפוחים וכל מיצים ממחבת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
7
מפזרים את צלעות החזיר עם 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
פלפל
מלח
8
מוסיפים את צלעות החזיר ו 2 כפיות השמן לתוך אותו מחבת וחום במשך 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מעבירים את הצלעות לצלחת ומכסים כדי להתחמם.
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של שמן, שמנת, ברנדי, מיץ תפוחים, טימין ובצל לאותה מחבת ומביאים לרתיחה. להחזיר את התפוחים ואת צלעות החזיר בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. מתבלים את הרוטב עם שאר המלח והפלפל.
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.