צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה
צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת מתוקה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר עם תפוחים, ו צלעות חזיר עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת לא מקל גדולה, מחממים 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשלים עד זהב פריך וקליל, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר.
ממיסים את החמאה באותו המחבת.
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את הסוכר ומבשלים עד חום זהוב רך ועמוק, ערבוב לעתים קרובות, כ 5 דקות.
להעביר את התפוחים וכל מיצים ממחבת לקערה קטנה.
מפזרים את צלעות החזיר עם 1 כפית מלח 3/4 כפית פלפל.
מוסיפים את צלעות החזיר ו 2 כפיות השמן לתוך אותו מחבת וחום במשך 2 דקות לכל צד.
מעבירים את הצלעות לצלחת ומכסים כדי להתחמם.
מוסיפים את הכפית הנותרת של שמן, שמנת, ברנדי, מיץ תפוחים, טימין ובצל לאותה מחבת ומביאים לרתיחה. להחזיר את התפוחים ואת צלעות החזיר בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עד מבושל דרך, 10 עד 12 דקות. מתבלים את הרוטב עם שאר המלח והפלפל.
מקשטים עם חתיכות pancetta שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.