צלעות חזיר ענק בגריל עם דבק Adobo
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. אם 58 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות חזיר ענק בגריל עם Adobo להדביק עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, וכל 30 מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל, שמן זית, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם משחת תבלינים, צלעות חזיר ענקיות בגריל עם רוטב ברביקיו אפרסק מתוק, ו אדובו צלעות חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול ישיר-חום עם פחם בינוני-חם.
מערבבים יחד את כל החומרים למעט צלעות חזיר בקערה כדי ליצור ממרח תבלינים, ולאחר מכן לשפשף להדביק על כל צלעות חזיר.
מתלה גריל שמן, ואז צלעות גריל מעל גחלים, מתהפכות מדי פעם ונעות סביב אם התלקחויות להתרחש, עד השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
הזז צלעות לאזור ללא גחלים מתחת, ואז לכסות עם מחבת צלייה הפוכה גריל, הפיכת צלעות פעם אחת, עד מדחום מוכנס אופקית למרכז קוצצים (לא לגעת עצם) רושמים 145°f, 8 עד 10 דקות.
להעביר מגש ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
* חזיר יכול להיות בגריל על גריל גז. מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות. להפחית את החום לצלעות גבוהות וחומות בינוני, מכוסות, מתהפכות מדי פעם, 2 עד 3 דקות. כבה 1 צורב (באמצע אחד אם יש
ולשים צלעות מעל צורב כיבוי, ואז גריל, מכוסה, ללא סיבוב, עד מדחום רושם 63°, 12 עד 15 דקות.* צלעות חזיר, שפשף עם ממרח תבלין, יכול להשרות, מכוסה ומקורר, עד 4 שעות לפני צליה.* Spice paste שומר, מכוסה ומקורר, עד 1 שבוע.