צלעות חזיר עסיסיות
צלעות חזיר עסיסיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 29 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 270 קלוריות . 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות . אם יש לכם צלעות חזיר, שום, משחת ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה טוב. צלעות חזיר היקורי בגריל עסיסי , בשר חזיר בגריל עסיסי , וקדי חזיר בגריל עסיסי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
טורפים יחד את השום, הג'ינג'ר, המרווה והמלח בקערה, ויוצקים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את צלעות החזיר, מצפים במרינדה, סוחטים את עודפי האוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר למשך שעתיים לפחות.
מחממים שמן זית במחבת על בינוני-גבוה או מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה, ומשמנים קלות את הרשת.
מוציאים את צלעות החזיר מהמרינדה, ומנערים עודפים. זורקים את יתרת המרינדה.
מבשלים עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכזו, כ-7 דקות מכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.