צלעות חזיר פיקנטיות
צלעות חזיר מתובלן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 335 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב פיקנטה, צלעות חזיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר פיקנטיות, צלעות חזיר ברוטב חריף, ו צלעות חזיר צלויות מתוברקות (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים את החזיר בקמח. מערבבים את רוטב פיקנטה, סוכר חום ותפוח בקערה בינונית.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים במשך 10 דקות או עד משחימים היטב משני הצדדים.
יוצקים את תערובת רוטב פיקנטה על החזיר. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד חזיר מבושל דרך.