קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צלעות חזיר פריכות

צלעות חזיר פריכות
צלעות חזיר פריך הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו טימין, טוסט מלבה, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר אפויות פריכות, צלעות חזיר עם פירורי לחם בקרום פריך, ו Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להתאים את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות פרנהייט.2
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את טוסטים Melba, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, טימין, וסוכר בשקית zip-top חותם.3 פאונד טוסט פירורים גסים, משאיר כמה בגודל של חלוקי נחל קטנים.4
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
הוסף 2 כפות מיונז לשקית ולעבוד אותו לתוך תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
העברה לצלחת גדולה.5 עבודה עם קוצץ אחד בכל פעם, מעיל עם מיונז כף 1 באמצעות האצבעות או החלק האחורי של כף; מעיל ביסודיות עם תערובת פירור מלבה.6 לחץ על פירורי על קוצצים כדי לוודא שהם לדבוק; להניח את קוצצים על מתלה חוט להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטרת.7
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
אופים את צלעות החזיר על מתלה החוט עד הציפוי הוא חום זהוב והמרכז רושם 135 מעלות, כ 16 עד 22 דקות.8
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים את הצלעות לצלחת נקייה ולתת מנוחה עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 145 עד 150 מעלות (5 עד 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.