צלעות חזיר צלויות בצ'ילי ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי סיד צלעות חזיר צלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 187 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, מלח שום, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות כמון וליים, צלעות חזיר צ'ילי אננס בגריל, ו צלעות חזיר בגריל ברוטב שום ליים.
הוראות
חום סגור קשר גריל במשך 5 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים תיבול.
תערובת מברשת באופן שווה על שני הצדדים של כל צלע חזיר.
כאשר הגריל מחומם, מניחים צלעות חזיר על פני הגריל התחתון. סגור גריל; לבשל 5 עד 7 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז. אם תרצה, מפזרים חזיר עם כוסברה טרייה קצוצה ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.