צלעות חזיר צלויות לימון ותימין
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? צלעות חזיר צלויות לימון ותימין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך צלעות חזיר במרכז לחתוך, מלח כשר, עלי טימין ו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד סוביניון בלאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות יין סוביניון בלאן כקינוח. נסו צלעות חזיר טימין לימון שמנת, חזיר בגריל עם לימון ושעורה טימין (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 qts. מים, עלי המפרץ, וגרגירי פלפל בסיר גדול עד לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים ביין, מלח, 1/2 כוס סוכר חום, ואת גרידת 1 לימון. מחבת קן בכיור של מי קרח ולתת למלח להתקרר.
מוסיפים חזיר למי מלח. צמרמורת לפחות 4 ועד 12 שעות.
לנקז בשר, לשטוף, לטפוח יבש, ולהגדיר על מגש או תבנית אפייה. בקערה, מערבבים שמן, טימין, פלפל טחון, הנותרים 2 כפית. סוכר חום, ואת גרידת 1 לימון. תערובת טפיחה על שני הצדדים של בשר, לחיצה עליו.
תנו לבשר לעמוד בטמפרטורת החדר.
חום גריל בינוני (350 עד 450).
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה, 12-in. מחבת פאייה, או 2 מחבת ברזל יצוק גדולה על באח בישול עם מכסה גריל למטה עד ריקודי מים כאשר זרועים על משטח הבישול, 8 עד 10 דקות.
הגדר צלעות על מחבת ומבשלים עם מכסה הגריל למטה, מפנה פעם אחת, עד הבשר משחימים היטב ועשה את הדרך שאתה אוהב, 8 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר (לחתוך כדי לבדוק).
* Crack peppercorns בתוך מרגמה ,או לאטום בשקית ניילון לרסק עם מערוך. צלעות הצלעות מגיעות מקצה הצלעות של ירך, אם הם לא כבר frenched (כמה בשר גזוז מקצות העצם כדי להפוך את הצלעות להיראות מסודרות יותר), לשאול את הקצב לעשות את זה, או לעשות את זה בעצמך על ידי הזזת סכין חדה לאורך העצמות.