קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

צלעות חזיר צלויות מחבת עם רוטב שומה פלפל צהוב

צלעות חזיר צלויות מחבת עם רוטב שומה פלפל צהוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר צלוי במחבת עם רוטב שומה פלפל צהוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. אם יש לך זרעי דלעת, מנגו, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר צרובות עם רוטב פלפל קלוי חריף, צלעות חזיר ברוטב שומה ירוקה, ו צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן 1/4 כוס בסיר בינוני על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את טורטיות ומטגנים עד פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3
הסר לצלחת.
4
מוסיפים את זרעי הדלעת למחבת ומבשלים עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את המניה, פלפלים צהובים, מנגו, טומטילו, וצימוקים ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
להעביר את תערובת פלפל צהוב, טורטיות מטוגנות, ואת זרעי דלעת למעבד מזון ולעבד עד חלקה. מסננים את הרוטב לסיר בינוני נקי ומבשלים מעל חום בינוני עד שהוא מגיע עקביות רוטב, 15 עד 20 דקות. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פלפל צהובפלפל צהוב
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מחממים את 2 כפות שמן במחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את הצלעות משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את הצלעות במחבת ומבשלים עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות; להפוך את הצלעות מעל ומניחים את המחבת בתנור. צלוי עד בינוני, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר את הצלעות מן המחבת ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה. בעוד הצלעות נחות, להוסיף את השוקולד, דבש, שיני, וקינמון לרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל במשך 5 דקות. רוטב השומה יכול להיות מורכב עד 1 יום מראש ומקורר. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מצקת חלק מהרוטב על כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב גדולות העליון עם צלע חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
15
טעם
16
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
17
ספר הבישול של בובי פליי על הגריל של " מסה " מאת בובי פליי. זכויות יוצרים © 2007 by Bobby Flay. Published by Crown Publishing Group. כל הזכויות שמורות.בובי פליי פתח את המסעדה הראשונה שלו, Mesa Grill, ב-1991 ופיתח במהירות קהל מעריצים עבור המטבח הדרום-מערבי החדשני שלו. המסעדה ממשיכה לקבל ציונים גבוהים בסקר זאגאט למטבח האמריקאי האזורי שלה והולידה שני offshoots, Mesa Grill בארמונו של קיסר בלאס וגאס ומסה גריל אטלנטיס באיי בהאמה. בובי פתח בולה בשנת 1993, בר אמריקאי בשנת 2005, ובובי פליי סטייק בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
18
הוא גם כתב האוכל של התוכנית המוקדמת ב-CBS, והנחה מספר תוכניות בישול פופולריות מאז הופעת הבכורה שלו ב-Food Network ב-1996, החל מ - "Boy Meets Grill" ועד לסדרת איירון שף אמריקה ו - "Throwdown" עם בובי פליי . זה הספר השביעי שלו.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
19
הוסף הערות ההערות שלי
20
ערוך את ההערות שלי
21
בוצע

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.