צלעות חזיר צלויות עם חומץ סיידר
צלעות חזיר מטוגנות עם חומץ סיידר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 260 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, שום, שמן סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חומץ סיידר- & - מולסה-צלעות חזיר מזוגגות, צלעות חזיר צלויות בחומץ, ו צלעות חזיר מטוגנות ברוטב סיידר.
הוראות
יוצקים שמן למחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף צלעות חזיר ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל ושום למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, על 5 דקות.
מערבבים בחומץ, רוטב סויה ודבש, ומחזירים צלעות חזיר למחבת. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד צלעות חזיר הם בקושי ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 3 עד 5 דקות יותר.
מניחים כל צלע חזיר על צלחת העליון באותה מידה עם תערובת בצל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.