צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה
המתכון צלעות חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בשר חזיר צלעות חזיר, שמן צמחי, רוטב אדובו מצ'ילי צ' יפוטלה יכול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן, ו צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
צחצח צלעות בשרניות של צלעות חזיר בשמן; מפזרים טימין.
מניחים חזיר, צדדים בשרניים למעלה, בצד לא מחומם של שני צורב גז גריל או מעל לטפטף מחבת על גריל פחם. (אם משתמשים בגריל גז חד פעמי, מבשלים על אש נמוכה.) מכסה גריל; לבשל מעל חום בינוני 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד כבר לא ורוד כאשר לחתוך ליד עצם חזיר הוא מכרז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לערבב מרכיבים רוטב ברביקיו צ ' יפוטלה; חום לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
רוטב מברשת על חזיר 2 או 3 פעמים במהלך 15 הדקות האחרונות של צלייה.
מחממים כל רוטב שנותר רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
חותכים חזיר לחתיכות הגשה; לשרת עם רוטב שנותר.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.