צלעות חזיר קובניות
צלעות חזיר קובניות הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קליפת ליים, שן שום, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה טוב. נסו צלעות חזיר בסגנון קובני, צלעות חזיר קובניות בגריל, ו צלעות חזיר קובניות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של בשר חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
להעביר חזיר לצלחת, ולשמור על חם.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף בננה ושום, ו 1 דק. מערבבים בסיד לימון ומיץ; לבשל 30 שניות.
מניחים צלעות חזיר על צלחות; תערובת בננה כפית על חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.