צלעות חזיר תירס שמנת
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, צלעות חזיר תירס עשויות להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב ו-30 מתכון שלם לנסות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 2.19$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תירס מוקרם, אבקת שום, צלעות חזיר ומלח ופלפל. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות תירס , צלעות חזיר עם רוטב תירס וצלעות חזיר עם רוטב תירס .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים תירס בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ', ואז מניחים צלעות חזיר על גבי התירס. מהדקים את הצלעות לתוך התירס. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש למשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיעה ל-145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.