צלעות חזיר תפוחים ומילוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מילוי עוגת תפוחים, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר תפוחים ומילוי, צלעות חזיר עם מילוי תפוחים, ו צלעות חזיר עם מילוי תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; צלעות חזיר חום בשמן החם, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מביאים מים ומרגרינה לרתיחה בסיר; מוסיפים תערובת מלית ומכסים.
הסר סיר מחום ולתת לעמוד 5 דקות לספוג מים.
הסר כיסוי ומילוי מוך עם מזלג.
מורחים עוגת תפוחים מילוי לתבנית אפייה מוכנה; צלעות חזיר שכבה על שכבת מילוי עוגה. מילוי כפיות על צלעות חזיר. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ומבשל עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.