צלעות חילוף חזיר מבושלות איטיות במרק מרפא: סונג נון טיאם תוק באק
צלעות חילוף חזיר מבושלות איטיות במרק מרפא: סונג נון טיאם תוק באק דורש בערך 3 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם מלח, צלעות חילוף קצרות, זרעי לוטוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חילוף חזיר לבישול איטי עם רוטב מנגל אפרסק-מנגו חריף, צלעות חילוף לבישול איטי, ו צלעות חזיר מלוחות.
הוראות
בקערת ערבוב משפשפים את צלעות החזיר במלח.
בסיר גדול מביאים לרתיחה 2 ליטר מים.
בסיר חרס בגודל בינוני מוסיפים את הג 'ינסנג, זרעי הלוטוס, גרגרי הגוג' י, שזיפים שחורים, עלי כותרת של לילי, לונגון, שורש ירקות לבן, שעורה פנינה וצימוקים, ואחריהם צלעות החזיר.
שופכים מים בסיר החימר עד שהם מגיעים ל -2 סנטימטרים מעל מפלס החזיר, בערך 1 1/2 עד 2 כוסות מים.
כשהמכסה דולק, הניחו בזהירות את סיר החימר הסגור במים הרותחים וודאו שהמים החמים ישרים עם החלק העליון של סיר החימר.
מניחים את המכסה ומבשלים במשך 3 שעות.
מוציאים בזהירות את סיר החימר מהמים הרותחים ומגישים עם אורז יסמין מאודה.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חילוף חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים אחרים על האש עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.