צלעות חילוף לבישול איטי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות חילוף לבישול איטי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 681 קלוריות. אם יש לכם בצל, מרק עגבניות מרוכז, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. נסו צלעות חילוף לבישול איטי, בישול איטי צלעות חזיר חילוף עם רוטב ברביקיו אפרסק מנגו חריף, ו צלעות חילוף סיר לחץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות בסיר מלאי גדול, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות.
בקערת ערבוב, מערבבים יחד מרק, בצל, שום, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, ורוטב סויה.
הסר צלעות ממים, ולהעביר לבישול איטי.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד הצלעות מכרז.
אם הרוטב הוא דק מדי כאשר זמן הבישול נעשה, לנקז רוטב מצלעות, ויוצקים למחבת רוטב.
מערבבים 1 כפית קורנפלור עם כמות קטנה של מים קרים, מערבבים לתוך רוטב, ומביאים רוטב לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב הגיע לעובי הרצוי.