צלעות טלה מזוגגות בדבש
את המתכון ניתן להכין צלעות טלה מזוגגות בדבש תוך כ-20 דקות . מנה אחת מכילה 799 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -61 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם פלפל, מלח בצל, חרדל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה במרינדה בלסמי , צלעות טלה מנגלות וצלעות טלה קלות .
הוראות
בסיר קטן מערבבים את הדבש, החרדל, מלח הבצל והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מברישים רוטב על שני צידי הטלה. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).