קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, צלעות טלה מצופות בציפוי אגוזי לוז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -52 גרם חלבון , 39 גרם שומן , וסך הכל 649 קלוריות . תמורת 11.9 דולר למנה , מתכון זה מכסה 48% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש צלעות טלה, ירקות אביב, תמרים וחומץ יין אדום. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות טלה במרינדת בלסמי , צלעות טלה צלויות על האש , וצלע טלה מבושלות .

הוראות

1
מכינים את הקרום: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
פזרו את אגוזי הלוז על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
מעבירים למעבד מזון. קולים את זרעי השומשום במחבת קטנה על אש בינונית עד להזהבה, תוך ערבוב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים למעבד מזון יחד עם הכוסברה, הכמון, הסוכר ו-1/2 כפית מלח; טוחנים בפולסים עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
5
מעבירים לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מכינים את הסלט: מניחים סלסלת אידוי מעל סיר מלא במים בעומק של 2.5 ס"מ; מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הגזרים, מכסים ומאדים עד לריכוך קל, 8 עד 10 דקות. בינתיים, טורפים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, השום, החומץ, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, 2 כפות מתערובת קלתית אגוזי לוז, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוסיפים באיטיות 2/3 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
8
מוסיפים את הגזרים המטוגנים ומערבבים; מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
9
מוסיפים את גבינת הפטה והתמרים לתערובת הגזר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
תאריכיםתאריכים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
10
מוסיפים את הירקות המעורבים והפריזה אבל לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
11
יבשו בטפיחות קלות את נתחי הטלה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
12
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות. מעבדים ב-2 מנות, ומניחים את הצלעות היטב במחבת כשהקצה השומני כלפי מטה (העצמות יתעקלו); מטגנים עד להשחמה בתחתית, 2 עד 3 דקות. הופכים את הצלעות וטגנים על הצדדים השטוחים עד להשחמה, 1 עד 2 דקות מכל צד. מטפטפים כל צלעות מבושלות בקלתית אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
מערבבים את הסלט ומחלקים בין הצלחות.
14
מגישים עם צלעות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
15
צילום: קון פולוס

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר, לחתוך לחתיכותגזר, לחתוך לחתיכות1צביטהגדול של פלפל קאייןגדול של פלפל קאיין49דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תאריכים מגולענים קצוציםתאריכים מגולענים קצוצים1441 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1ראש גדולפריזי, קרועפריזי, קרוע1ציפורן קטנהשום, מגורדשום, מגורד400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירוק אביב מעורבירוק אביב מעורב1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון90דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוזי לוז לבניםאגוזי לוז לבנים6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12lamb rib chops, bones frenchedlamb rib chops, bones frenched22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ1חתיכות טופי הית' בר1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות