צלעות טלה מצופות אגוזי לוז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, צלעות טלה מצופות בציפוי אגוזי לוז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -52 גרם חלבון , 39 גרם שומן , וסך הכל 649 קלוריות . תמורת 11.9 דולר למנה , מתכון זה מכסה 48% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש צלעות טלה, ירקות אביב, תמרים וחומץ יין אדום. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות טלה במרינדת בלסמי , צלעות טלה צלויות על האש , וצלע טלה מבושלות .
הוראות
מכינים את הקרום: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
פזרו את אגוזי הלוז על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב, 10 עד 12 דקות.
מעבירים למעבד מזון. קולים את זרעי השומשום במחבת קטנה על אש בינונית עד להזהבה, תוך ערבוב, כ-5 דקות.
מוסיפים למעבד מזון יחד עם הכוסברה, הכמון, הסוכר ו-1/2 כפית מלח; טוחנים בפולסים עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם.
מכינים את הסלט: מניחים סלסלת אידוי מעל סיר מלא במים בעומק של 2.5 ס"מ; מביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את הגזרים, מכסים ומאדים עד לריכוך קל, 8 עד 10 דקות. בינתיים, טורפים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, השום, החומץ, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, 2 כפות מתערובת קלתית אגוזי לוז, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוסיפים באיטיות 2/3 כוס שמן זית.
מוסיפים את הגזרים המטוגנים ומערבבים; מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעה.
מוסיפים את גבינת הפטה והתמרים לתערובת הגזר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את הירקות המעורבים והפריזה אבל לא לערבב.
יבשו בטפיחות קלות את נתחי הטלה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות. מעבדים ב-2 מנות, ומניחים את הצלעות היטב במחבת כשהקצה השומני כלפי מטה (העצמות יתעקלו); מטגנים עד להשחמה בתחתית, 2 עד 3 דקות. הופכים את הצלעות וטגנים על הצדדים השטוחים עד להשחמה, 1 עד 2 דקות מכל צד. מטפטפים כל צלעות מבושלות בקלתית אגוזי לוז.
מערבבים את הסלט ומחלקים בין הצלחות.