קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, צלעות טלה מצופות בציפוי אגוזי לוז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -52 גרם חלבון , 39 גרם שומן , וסך הכל 649 קלוריות . תמורת 11.9 דולר למנה , מתכון זה מכסה 48% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש צלעות טלה, ירקות אביב, תמרים וחומץ יין אדום. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות טלה במרינדת בלסמי , צלעות טלה צלויות על האש , וצלע טלה מבושלות .

הוראות

1
מכינים את הקרום: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
פזרו את אגוזי הלוז על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מעבירים למעבד מזון. קולים את זרעי השומשום במחבת קטנה על אש בינונית עד להזהבה, תוך ערבוב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים למעבד מזון יחד עם הכוסברה, הכמון, הסוכר ו-1/2 כפית מלח; טוחנים בפולסים עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מכינים את הסלט: מניחים סלסלת אידוי מעל סיר מלא במים בעומק של 2.5 ס"מ; מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
מוסיפים את הגזרים, מכסים ומאדים עד לריכוך קל, 8 עד 10 דקות. בינתיים, טורפים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, השום, החומץ, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, 2 כפות מתערובת קלתית אגוזי לוז, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוסיפים באיטיות 2/3 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את הגזרים המטוגנים ומערבבים; מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את גבינת הפטה והתמרים לתערובת הגזר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תאריכיםתאריכים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
10
מוסיפים את הירקות המעורבים והפריזה אבל לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
11
יבשו בטפיחות קלות את נתחי הטלה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
12
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות. מעבדים ב-2 מנות, ומניחים את הצלעות היטב במחבת כשהקצה השומני כלפי מטה (העצמות יתעקלו); מטגנים עד להשחמה בתחתית, 2 עד 3 דקות. הופכים את הצלעות וטגנים על הצדדים השטוחים עד להשחמה, 1 עד 2 דקות מכל צד. מטפטפים כל צלעות מבושלות בקלתית אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
13
מערבבים את הסלט ומחלקים בין הצלחות.
14
מגישים עם צלעות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
15
צילום: קון פולוס