קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות טלה צלויות עם שאלוט, עגבניות וזיתים

צלעות טלה צלויות עם שאלוט, עגבניות וזיתים
צלעות טלה צלויות עם שאלוט, עגבניות וזיתים עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 87 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 899 קלוריות . , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרק עוף, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות טלה מנטה עם שאלוט מקורמל , מדף טלה עם ג'וס עגבניות צלויות , ושוק טלה צלוי בעשבי תיבול עם ירקות וג'וס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
כותשים שום ומועכים עם מלח. בקערה קטנה מערבבים יחד משחת שום, רוזמרין, פלפל ו-2 כפות שמן. לייבש צלעות טלה. שמור 1 כף רוזמרין לרוטב ושפשף את השארית באופן שווה על צלעות. ניתן להכין צלעות טלה עד לנקודה זו יום אחד קדימה ולקרר, מכוסה. צינן רוזמרין שמור, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בשר טחוןבשר טחון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
רבעי שאלוט ועגבניות לאורכם ובקערה מערבבים עם 2 כפות שמן, טימין, שום טחון, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את העגבניות חתוכות כלפי מעלה בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה עם בצלצלי שאלוט וצולים בתנור למשך 30 דקות. לחצות ולגלן זיתים. בזמן שהירקות צולים, במחבת עמידה בתנור בגודל 12 אינץ', מחממים את כף השמן הנותרת על אש גבוהה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעושנת, וצורבים צלעות עד להזהבה, כ-2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מנמיכים את הטמפרטורה ל-375 מעלות פרנהייט. הכניסו צלעות בשליש העליון של התנור. צולים ירקות עד שהם רכים ומקורמלים, כ-20 דקות. צלעות צולות 10 עד 15 דקות עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
צלעות טנספר למגש ונותנים לנוח במקום חמים.
7
מוסיפים יין למחבת עם רוזמרין שמור ומרתיחים, מגרדים חתיכות חומות, דקה אחת. מרתיחים את התערובת עד לצמצום לכ-1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים מרק ומרתיחים את התערובת עד לצמצום לכ-3/4 כוס, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
9
כשהצלעות מבושלות, יוצקים את מיצי הבשר מכלי ההגשה למחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חותכים חמאה לחתיכות ומוסיפים אותה ואת הזיתים לכוס. מערבבים מחבת לשילוב חמאה ומרתיחים עד שהג'וס מסמיך מעט. מתבלים את הג'וס במלח ופלפל ומערבבים פנימה פטרוזיליה. מסדרים צלעות על כלי הגשה עם עגבניות ובצלצלי שאלוט. כף רוטב על כל המנות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)