צלעות טנדורי טנדורי לוהטות יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. אם יש לך פלפל קאיין, שמן צמחי, צלעות כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתכון צלעות טנדורי כבש, שוק טלה חושני, ו הטלה העסיסי של לינדסי לסיר החרס שלך. (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין חיתוך, לחתוך כמה חתכים 1/4 אינץ ' עמוק בכל צלע כבש. בקערה גדולה, לטאטא את היוגורט עם שמנת כבדה, מיץ לימון, זנגביל, שום, חומץ מאלט, garam masala, כמון, פפריקה, קאיין, מייס, אגוז מוסקט ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים את צלעות הכבש למרינדה ופונים למעיל, ואז מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השמן למרינדה וזורקים עם צלעות הכבש.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הצלעות מן המרינדה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
תדליק גריל. מתבלים את הצלעות עם מלח וגריל על חום גבוה בינוני במשך 8 דקות, הופך פעם אחת, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
מברשת שני הצדדים של הצלעות עם חמאה מומסת גריל עוד 2 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.