צלעות כבש בגריל עם רוטב ברביקיו חרדל
צלעות כבש בגריל עם רוטב ברביקיו חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך שמן canolan, צלעות כבש פורטרהאוס, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צלעות כבש בגריל עם חרדל פורצ'יני, צלעות כבש בגריל עם החרדל של אלמה, ו צלעות כבש עם רוטב בירה וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את החרדל, חומץ, קטשופ, מולסה, דבש, סירופ מייפל וחומץ יין אורז בקערה קטנה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. יכול להתבצע 2 ימים מראש ומאוחסן במקרר.
מחממים את הגריל גבוה או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הטלה משני הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם והמברשת בשמן קנולה.
שים את הצלעות על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 3 עד 4 דקות.
מברשת עם הרוטב, ולאחר מכן להפוך את הצלעות מעל ולהמשיך צליה כדי doneness בינוני, 2 עד 3 דקות יותר, צחצוח החלק העליון עם יותר של הרוטב.
הסר את הצלעות מהגריל למגש הגשה.
מברשת עם יותר של הרוטב ולתת לנוח במשך 5 דקות.