צלעות כבש בלסמיות דבש
הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, צלעות כבש, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות טלה בלסמיות ודבש בלסמי, צלעות כבש בלסמיות דבש, ו צלעות כבש צלויות עם דבש-תאנים בלסמיות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את חומץ בלסמי, שום, ודבש. דופק עד מעורבב. עם המכונה פועלת, לאט לשפוך שמן צמחי עד התערובת חלקה ויוצר רוטב עבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים רוזמרין. גריל צלעות כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד עד בינוני-נדיר.
סדר את צלעות הכבש על מגש. כפית את הרוטב מעל או לשרת את הרוטב בצד.