צלעות כבש בסגנון יווני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש בסגנון יווני יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם גרגרי ערער, מרק עוף במלח נמוך, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בסגנון אסייתי צלוי כבש שאנקס, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות עם תום.
הוראות
שמן חום בסיר ovenproof גדול (רחב מספיק כדי להחזיק כבש בשכבה אחת) מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים כבש מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מוסיפים כבש לסיר וסוט עד חום, מסתובבים מדי פעם, כ -10 דקות.
הוסף את 10 המרכיבים הבאים לסיר. Sauté עד ירקות חום, כ -20 דקות.
מוסיפים יין וכל מרק; להרתיח עד הנוזל מצטמצם בחצי, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. להחזיר כבש לסיר, הסדרת שכבה אחת; להוסיף כל מיצים שנצברו. מביאים לרתיחה.
מניחים טלה בתנור ומבשלים חשופים עד מכרז, צולה ומפנה מדי פעם, על 2 שעות.
להעביר כבש לצלחת. לרפרף כל שומן מלמעלה של נוזל צלייה. לחץ על כל הנוזל ומספיק ירקות דרך מסננת להגדיר על קערה גדולה כדי להפוך את הרוטב עם עקביות רוטב. להחזיר רוטב לסיר; להוסיף כבש. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור.) Rewarm כבש על אש נמוכה.