צלעות כבש כמון עם צ'אטני אגס דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 447 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צ'אטני אגס, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות כבש כמון עם בטטות ועגבניות-ג'ינג'ר צ' אטני, כבש מצופה כמון עם אבטיח צ'אטני, ו צלעות כבש עם נענע וכמון מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים צלעות כבש בצלחת רדודה. תערובת כמון כפית באופן שווה על שני הצדדים של צלעות. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להוסיף צלעות; לבשל 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.